Conference League

Πασχαλάκης: «Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας»

Στην αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την αποβολή στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ύστερα από τη νίκη του «Δικεφάλου» στην Κοπεγχάγη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως δεν είχε καλό οπτικό πεδίο στην τελευταία φάση των Δανών, θεωρεί πως έβγαλαν προσωπικότητα και πως έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ και ζήτησε σοβαρότητα για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Είναι η αντίδραση θεωρώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Δεν έχω καλό οπτικό πεδίο στη φάση του γκολ. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα, νομίζω θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο εύκολα.

Βγάλαμε προσωπικότητα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τρως ένα γκολ και αρχίζει η πίεση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, υπάρχουν και κάποια αρνητικά, υπάρχουν και κάποια θετικά και, εφόσον υπάρχει πίστωση χρόνου, βελτιώνεις και τα αρνητικά σου. Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς μπροστά μας και πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε κάθε ματς. Πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x